Saltar al contenido

Et regalem les compres de tot l’any’, la campanya de Nadal de Sant Cugat Comerç

L’associació Sant Cugat Comerç llença la casa per la finestra, i presenta la campanya ‘Et regalem les compres de tot l’any’, amb l’objectiu de donar suport al comerç de la ciutat, i incentivar les vendes durant aquest període nadalenc. Tot a punt per a l’inici de la campanya nadalenca de Sant Cugat Comerç.

L’entitat, no només ha preparat una decoració especial, exclusiva dels seus establiments associats, amb unes magnifiques esferes daurades amb il·luminació càlida, sinó que també regalarà les compres de tot un any, a un dels clients del comerç de Sant Cugat. A partir del divendres 3 de desembre, els establiments associats a l’entitat disposaran d’una urna, on els clients podran dipositar la seva papereta de participació en el sorteig organitzat a tal efecte. La campanya estarà activa fins el dimecres 5 de gener.

‘Si ets client dels nostres establiments associats, pel simple fet de realitzar una compra, tens dret a emplenar la butlleta de participació amb les teves dades bàsiques i participar en el sorteig que realitzarem el 14 de gener, i que serà retransmès un any més, per Instagram Live’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç. El premi per a la persona afortunada serà de 400€ mensuals durant tot l’any 2022, per comprar exclusivament als establiments associats a Sant Cugat Comerç. ‘Com més compres facis al comerç local associat, més possibilitats tindràs de guanyar el premi’, conclou Carballo.


Sobre Sant Cugat Comerç És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos