Saltar al contenido

NEM convoca el primer concurs d’aparadors de Nadal de Mataró

Els establiments que transmetin l’esperit nadalenc amb la màxima originalitat, elegància i qualitat opten a premis de fins a 2.000 euros

Mataró, 17 de novembre 2021 Negoci Empresa Mataró (NEM) convoca per aquest Nadal el primer concurs d’aparadors nadalencs de la ciutat. Els comerços, restaurants i empreses associades poden participar-hi decorant el seu aparador o façana, traslladant l’esperit d’aquestes festes tan assenyalades a tots els racons de la ciutat.

El president de NEM, Xavier Martin, assegura que Mataró és “una de les millors ciutats de destí de compres, d’oci i de serveis” i amb iniciatives com aquesta l’entitat vol que la ciutat faci “brillar” encara més “la màgia de Nadal”.

Els negocis que vulguin participar poden presentar la seva candidatura fins al 29 de novembre i la decoració nadalenca haurà d’estar exposada, almenys, entre el 6 i el 21 de desembre. El jurat, experts en aparadorisme, triarà els finalistes entre els aparadors més originals, elegants i de més qualitat i s’estableixen fins a tres premis de 500, 1.000 i 2.000 euros per als millors aparadors d’aquesta pròxima campanya de Nadal.

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos