Saltar al contenido

Torna el Barcelona Christmas Tour, el Bus Turístic per descobrir els llums de Nadal

El recorregut nadalenc es farà des del 26 de novembre fins al 2 de gener

  

Per tercer any consecutiu el Barcelona Christmas Tour 2021 torna a la ciutat. La ruta per descobrir els llums de Nadal de Barcelona des d’un Bus Turístic de dos pisos es farà des del 26 de novembre fins al 2 de gener, amb servei de dilluns a diumenge en dos horaris: a les 18 i a les 20 h.

Durant el recorregut es visitaran els carrers de Barcelona especialment decorats i il·luminats per les festes de Nadal, com el passeig de Gràcia, la Catedral o la plaça de Catalunya. A banda de contemplar l’ambient, durant la ruta es podran descobrir les històries d’algunes tradicions típiques. Per exemple, que els galets són un invent modern i barceloní.

Les explicacions es faran en català, castellà i anglès i l’experiència té una durada d’una hora i mitja. Els vehicles sortiran de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (costat Besòs, davant d’El Corte Inglés). A més, han creat una llista de cançons nadalenques que ambientaran el passeig i que han compartit al perfil de TMB de Spotify.

Èxit del Barcelona Christmas Tour dels anys anteriors

El Barcelona Christmas Tour és una iniciativa conjunta de Turisme de Barcelona i TMB que va néixer el 2019. Aquests recorreguts van tenir un gran èxit en la seva prova pilot i l’any passat es va repetir. De fet, fins i tot es van haver d’augmentar les places i allargar la data de finalització.

Fuente: beteve.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos