Saltar al contenido

Els negocis locals de Mataró afronten amb il·lusió la campanya de Nadal

Descobreix Mataró és el lema de la campanya que impulsa NEM (Negoci Empresa Mataró) i que omplirà la ciutat d’activitats per aquestes festes

El primer concurs d’aparadors de Nadal és una de les activitats centrals del programa nadalenc que impulsa l’entitat

Negoci Empresa Mataró (NEM) ha presentat aquest dimarts la campanya nadalenca que omplirà d’activitats els eixos comercials de Mataró fins el 9 de gener.  Sota el lema “Descobreix Mataró” NEM vol impulsar el consum en els negocis locals i convidar als consumidors a descobrir i apostar pel comerç, la restauració i els serveis locals.

Per Xavier Martín, president de NEM, “cal posar en relleu el valor afegit que té comprar a Mataró i hem d’aconseguir que sigui una bona campanya de vendes per a tots els negocis locals”. Des de NEM destaquen la «il·lusió» que han posat enguany a una campanya que habitualment és la més potent de la temporada.

Per impulsar i agrair el recolzament del comerç local, NEM sorteja un val de 500 euros per gastar al comerç, serveis i restauració associats als NEM. “És la nostra forma d’agrair als que aposten pels negocis locals”, explica Martín. El sorteig es realitzarà el 3 de gener a través de les xarxes socials.

Primer concurs d’aparadors nadalencs

Un dels plats estrella de la campanya impulsada per NEM és el primer concurs d’aparadors de Nadal de la ciutat. 55 establiments participen en aquesta primera edició decorant els seus aparadors o façanes. Per Martín, l’objectiu d’aquesta iniciativa és que la ciutat faci “brillar” encara més “la màgia de Nadal”. Un jurat d’experts d’Artidi Escola d’Escaparatisme i Visual Merchandising triarà els tres guanyadors que s’emportaran 500, 1.000 i 2.000 euros respectivament.

Activitats pels més petits

Els petits de la casa seran els protagonistes del Tió Gegant Solidari que tindrà lloc dimecres 22 de desembre a partir de les 18h a la Riera, cantonada amb carrer d’Argentona. Aquest tió solidari, recapta aliments per Caritas, oferirà a la canalla regals d’establiments associats a l’entitat. També pels més petits s’ha tornat a instal·lar la fireta infantil de Mataró NEM, que en aquesta ocasió està ubicada a la Plaça de l’Ajuntament i restarà oberta fins el 16 de gener.

Music Street Live per ambientar els carrers de la ciutat

La música serà la protagonista el dissabte 18 de desembre amb el grup RAT PACK que portarà als carrers mataronins un tribut a l’època daurada de Hollywood dels anys 50 i 60 amb temes de de Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr.

Una edició més de l’escudella solidària

NEM organitza, un any més, una escudella solidària per recaptar fons a favor de la Marató de TV3. Enguany tindrà lloc aquest dissabte 18 de desembre a partir de les 10 hores a la Plaça Gran. En aquesta edició tot el que es recapti anirà a la investigació de les malalties mentals.

Festius d’obertura comercial a la capital del Maresme

Els diumenges 19 de desembre i 2 i 9 de gener de 2021 són els propers dies festius que els comerços de Mataró romandran oberts perquè es puguin fer les compres nadalenques. A més, el dimarts 24 de desembre  i el diumenge 5 de gener, el comerç de Mataró estarà obert al migdia.

Fuente: nem.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos