Saltar al contenido

Sant Cugat Comerç: Tot a punt per a la nova edició dels ‘Estocs Market’

Aquest dissabte 19 de febrer, Sant Cugat Comerç organitza una nova edició dels ‘Estocs Market’, una de les activitats més populars a tot l’eix comercial del centre de Sant Cugat.

L’objectiu de la jornada serà un cop més, que tots els comerços participants puguin reduir els estocs dels seus magatzems, i alhora, que tots els clients puguin aprofitar els millors descomptes i promocions de les rebaixes d’hivern. Aquesta nova edició, permetrà poder tornar a veure comerços als carrers del centre de Sant Cugat, després de dos anys sense poder fer-ho. Tot i així, degut a l’actual situació pandèmica, i per evitar aglomeracions en carrers més estrets com Santiago Rusiñol i Santa María, només es podran muntar parades i carpes a la Plaça Octavià. En aquests carrers més estrets, els comerços associats posaran taules a les portes de l’establiment.


‘Tenim molta il·lusió envers la jornada, ja que els comerciants tenen moltes ganes de tornar a sortir al carrer després de dos anys, i estem segurs que la ciutadania respondrà’, assenyala Aïda Fernàndez, presidenta de l’Associació Sant Cugat Comerç, que anima als santcugatencs i santcugatenques a poder gaudir dels Estocs Markets, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció. La jornada que començarà a les 10h del matí, s’allargarà fins a les 20:30h del vespre, coincidint amb l’horari de tancament comercial. Sobre Sant Cugat Comerç És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos