Saltar al contenido

El Mercat de la Independència estrenarà al maig un sistema per demanar torn virtual

Al maig començarà a funcionar al Mercat de la Independència, una aplicació per guanyar temps comprant. Aquest dimarts els seus responsables, de l’empresa Join Business, estaven fent les darreres proves per a la seva posada en funcionament. Es diu MY TURN, és un sistema d’organització de cues i permet demanar torn a diferents parades a través del telèfon mòbil, combinant-ho amb el sistema presencial.

Foto My Turn2

D’aquesta manera, l’aplicatiu ordena els torns en funció de la cua que hi ha i del temps que falta per ser atès. A més, envia una alerta uns minuts abans i, si no es pogués arribar, es pot anul·lar el torn i agafar-ne un de nou.

Foto My Turn

A banda del avantatges per al comprador, el nou servei permet al venedor informar sobre ofertes, promocions o nous productes a través del servei de torn i amb missatges personalitzats.

Foto My Turn3

La idea de fer aquesta aplicació va sorgir fa un any i mig. Les primeres proves les van fer al desembre i els van obligar a canviar el hardware. Ara l’han redissenyat i és més visual i intuïtiu. L’objectiu és oferir-lo també al Mercat del Triomf i a qualsevol establiment que hagi de gestionar cues de compra o accés.

Fuente: terrassadigital.com

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos