Saltar al contenido

Sant Cugat Comerç incorpora 9 establiments nous associats en el primer trimestre d’any Sant Cugat del Vallès

L’associació de comerciants de Sant Cugat del Vallès, compta en aquest inici de 2022 amb 9 establiments nous que s’han incorporat recentment a l’entitat. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Aida Fernàndez, fa una valoració molt positiva d’aquest fet, i assenyala que després de més de dos anys de pandèmia, ‘els comerciants creuen amb més força que mai amb l’associacionisme, i confien en Sant Cugat Comerç per a treballar plegats per obtenir millors resultats’.

Les 9 empreses que s’han associat a Sant Cugat Comerç són les següents: Cocoliso, RBS Real Estate, Centre d’Estètica Éternel, Pura Barcelona, Botó & Co, Farmàcia Monestir, Maria Padilla, edeon i Somia.

Cocoliso: Botiga oficial de roba infantil nòrdica & deco per a nens de 0 a 4 anys. (Carrer La Torre, 18).

RBS Real State: La seva oficina situada a la Plaça del Doctor Galtes, 6, ofereix una optima gestió pels teus actius immobiliaris, tant en l’execució de compra, venta o lloguer d’immobles.

Centre d’Estètica Éternel: El nou centre d’estètica, situat al carrer del Torrent de la Bomba 36-42, ofereix tot tipus de tractaments facials, corporals i de depilació làser de díode, així com tractaments de medicina estètica.

Pura Barcelona: A Pura Barcelona trobaràs moda femenina, calçat i complements per a casa ocasió de la teva vida. (Carrer Santiago Rusiñol, 32).

Botó & Co: Botiga multi marca per a la dona que aposta per un estil cool, casual i relaxat (Carrer de Santa Maria, 21).

Farmàcia del Monestir: Atenen i assessoren els seus clients d’una manera professional i personalitzada i ofereix una àmplia gamma de productes per a la salut de tothom. (Santiago Rusiñol, 38)

Maria Padilla: Maria Padilla és un referent al món de l’estètica, aplicat a la cura personal. Tractaments facials, corporals i mèdica estètica. (Carrer de Francesc Moragas, 8)

edeon: Agència de comunicació i màrqueting que opera des de Sant Cugat del Vallès i Girona des del 2010. Especialistes en la gestió de xarxes socials, en el disseny corporatiu, projectes digitals i plans de comunicació i màrqueting per a pimes.

Somia: Marca de roba sostenible de venda en línia que neix del somni d’un grup de dones creatives i emprenedores, apassionades per la moda i compromeses amb el medi ambient, la justícia social i la igualtat de gènere. (Carrer Santiago Rusiñol, 3)

L’Associació Sant Cugat Comerç mostra la seva satisfacció per la incorporació d’aquests nous establiments, que enforteixen el comerç de la ciutat. ‘La unió fa la força i en aquests moments d’incertesa, hem de remar tots en la mateixa direcció’ assenyala Aida Fernàndez que fa una crida a tots els establiments no associats a adherir-se a l’entitat, ‘per aconseguir una entitat més sòlida, que reivindiqui amb més força i amb un altaveu més gran, les necessitats actuals del comerç de la ciutat’.

Sobre Sant Cugat Comerç És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos