Saltar al contenido

El proper 11 de juny Sant Cugat celebra la novena edició de ‘La Nit en Blanc’

La gran festa del comerç local torna als carrers de Sant Cugat del Vallès, després de dos anys sense poder celebrar-la per les restriccions derivades de la pandèmia.

El proper dissabte 11 de juny Sant Cugat es tornarà a vestir de blanc, amb la celebració de la novena edició de ‘La Nit En Blanc’, el gran esdeveniment del comerç local organitzat per Sant Cugat Comerç, que omplirà els carrers de la ciutat fins a la mitjanit, amb promocions comercials, actuacions musicals, degustacions, balls i sortejos, globoflèxia pels més petits, en un ambient plenament festiu. ‘La Nit en Blanc és un esdeveniment plenament consolidat, i una cita que la ciutat espera amb moltes ganes. La ciutadania té moltes ganes de tornar a gaudir de la nit més màgica de l’any, després de dos anys sense poder fer-ho. Estem segurs que l’edició d’aquest any serà tot un èxit’, assenyala Aïda Fernàndez, presidenta de Sant Cugat Comerç. L’edició d’enguany comptarà amb la participació de més de 500 persones i gairebé un centenar de comerços associats. Molts d’aquests establiments oferiran activitats com degustacions de productes, còctels, copes de cava, espais de jocs per nens i nenes, etc. A més, una cinquantena de comerços realitzaran promocions i descomptes especials, en una nit que serà més màgica que mai. A més, durant ‘La Setmana en Blanc’, prèvia a l’esdeveniment del dissabte 11 de juny, alguns comerços participants realitzaran promocions especials amb descomptes. Com es tradició, durant la jornada també es realitzarà una desfilada de moda de nens/es al carrer Castellví (De Mammalia i Anguè Anguè) i concerts en petit format. Aquella nit també comptarem amb la presència de l’Associació Familiars Alzheimer que oferiran unes flors blanques que els ciutadans podran comprar, i així col·laborar i ajudar a aquesta entitat. Una altra de les grans novetats d’aquesta novena edició, és que la majoria d’establiments tindran als seus aparadors un fanalet blanc amb espelma, símbol de ‘La Nit en Blanc’ d’enguany.

Sant Cugat Comerç recomana portar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ o utilitzar l’app, per poder gaudir dels màxims avantatges durant ‘La Nit en Blanc’, i anima a tots els assistents a venir vestits de color blanc. Es poden consultar tots els establiments participants, així com totes les activitats de la jornada al portal web de l’esdeveniment.

Sobre Sant Cugat Comerç

És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos