Saltar al contenido

La Fira de Dibuix i Pintura i el Market Ocasió Primavera ompliran el centre de Mataró els propers caps de setmana

L’entitat recupera aquest mes la plena activitat al carrer per incentivar l’activitat comercial i acostar-se als consumidors.

Aquest dissabte es celebra la 26a Fira de Dibuix i Pintura, que convertirà La Riera en una gran galeria d’art a l’aire lliure.

L’antiga Fira Ocasió es transforma en el Market Ocasió Primavera que tindrà llocs els dies 12, 13 i 14 de maig.

Negoci Empresa Mataró (NEM) torna a omplir els carrers de la ciutat d’activitat comercial i presenta les dues properes cites que tindran lloc durant aquest mes de maig. La Fira de Dibuix i Pintura i el Market Ocasió Primavera (antiga Fira Ocasió) ompliran el centre de Mataró durant els dos propers caps de setmana, recuperant així una agenda que la pandèmia havia aturat.


Aquest dissabte, 7 de maig, La Riera es convertirà en una galeria d’art a l’aire lliure amb la 26a Fira de Dibuix i Pintura. Des de les 10 del matí i fins a dos quarts de 9 del vespre, l’arteria comercial principal de la ciutat acollirà una trentena d’artistes procedents de tots els racons de Catalunya que exposaran i vendran les seves obres. Com a novetat, en aquesta edició NEM organitza també un taller de mosaics dirigit per l’artista Miquel Ortega, de l’Associació Sant Lluc per l’Art. La fira està patrocinada per PINMAT.


Enguany, i coincidint amb aquesta activitat, NEM organitza Art als aparadors, abans Museu Obert, on una setantena d’establiments comercials de la ciutat decoraran els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura elaborades pels membres de l’Associació Sant Lluc per l’Art, la Fundació Iluro, la Col·lecció Bassat i La Destil·leria. amb l’objectiu de convertir, durant uns dies la ciutat de Mataró en un museu obert i acostar el món de l’art al públic en general. A través d’un codi QR es podrà seguir consultar tots els establiments i els artistes que participen. Art als aparadors començarà aquest divendres 6 de maig, coincidint amb el dia internacional dels museus i s’allargarà fins el 18 de maig.

Un market amb productes a preus d’ocasió omplirà La Rambla del 12 al 14 de maig


L’antiga Fira Ocasió es transforma en el Market Ocasió Primavera i convertirà La Rambla de Mataró en una fira-mercat a l’aire lliure amb productes a preus d’ocasió. L’esdeveniment obrirà portes dijous 12, de 17h a 21h. i tindrà un funcionament ininterromput durant les jornades de divendres i dissabte, de 10h. del matí a 21h. del vespre.
Els negocis i establiments comercials sortiran al carrer per exposar i vendre els seus articles en estoc, en liquidació, restes de sèries o fora del circuit comercial a preus molt rebaixats. El village de la Rambla acollirà comerciants de tots els sectors i des del NEM s’espera que aquesta activitat torni a omplir el centre de la ciutat i es recuperin xifres prepandèmiques de visitants i negoci.

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos