Saltar al contenido

Vic Comerç presenta el Tapatrònic

És el primer mercat gastronòmic que organitza l’entitat

Es farà el dijous 21 de juliol al vespre i convocarà 13 restaurants i 3 bars a la Plaça Major de Vic

Entre els principals al·licients, l’oferta dels restaurants del Tapajous concentrada en un mateix espai i la música electrònica en directe d’acompanyament

Aquest migdia s’ha presentat el primer Mercat Tapatrònic. Per aquesta presentació hem comptat amb la presència de Toni Brachs, President de Vic Comerç, Bet Piella, Regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Cultura de l’Ajuntament de Vic i d’Àlex Andres Lopez, cuiner i propietari del Vic Food Gastrobar.

El Tapatrònic reunirà 13 restaurants adherits a l’entitat que presentaran la seva oferta variada de tapes. També hi haurà un espai amb dos bars per cervesa, vi i cava i un Mojito Bar.

Per poder gaudir de les tapes, es vendrà un tiquet únic de 4 tapes i 2 begudes a 14 euros i els Mojitos aniran a part a un preu de 5 euros. Els tiquets es podran comprar anticipadament a les oficines de Vic Comerç o bé directament a la carpa de ticketing que hi haurà instal·lada durant el Tapatrònic.

L’inici de l’event és previst que començi a les 19 hores i finalitzi a la 1 de la matinada.

Per Toni Brachs, President de Vic Comerç “hem volgut reconvertir la ruta del tapajous en l’edició de juliol en un concepte més ampli. A part de fer una exposició de carpes amb les tapes dels restaurants participants, hi hem afegit el component de la música en directe” i destacava que “portarem els dj’s més ben valorats del Festival i Market SunRanxx que es celebrarà aquest proper cap de setmana a Cal Gitanet i amb el qual Vic Comerç hi hem col·laborat estretament. Serà música en directe però d’ambient, d’acompanyament per fer la vetllada encara més atractiva”

Àlex Andrés, representant dels restauradors apuntava que “creiem que Vic té un molt bon nivell gastronòmic i volem demostrar-ho en aquest Mercat. Ens autoexigim donar un valor afegit a aquest mercat amb unes tapes d’una qualitat molt alta. Esperem vendre aquella nit unes 500 tapes per restaurant” i acabava dient que “feia a falta a Vic una mostra d’aquest tipus perquè dona valor a la ciutat i més ara que ve de gust tornar a gaudir dels retrobaments amb la gent que estimes”.

I finalment, Bet Piella, com a regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Cultura de l’Ajuntament de Vic afirmava que “son aquest tipus d’activitats que complementen perfectament les que fem des de l’Ajuntament  i ens agrada molt poder-hi col·laborar. Té tots els ingredients perquè aquesta primera edició del Tapatrònic sigui tot un èxit”.

Fuente: Vic Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos