Saltar al contenido

El Club Natació Vic-ETB i Vic Comerç signen un conveni de colaboració

El president de Vic Comerç, Antoni Brachs, i el president del Club Natació Vic-ETB, Carles Buxadé, han signat aquest dilluns, 5 de setembre, un conveni de colaboració entre les dues entitats.

Amb la signatura del conveni, es dona el tret de sortida a una relació que tant el Vic-ETB com Vic Comerç estan convençuts s’anirà consolidant i beneficiarà a les dues entitats.

Vic Comerç farà del Vic-ETB un soci de l’entitat, fet que li donarà presència a la web viccomerc.cat i es podrà beneficiar de qualsevol dels serveis i campanyes que l’entitat ofereixi.

El Vic-ETB per la seva part, oferirà condicions preferents als comerciants i famílies de Vic Comerç.

Vic Comerç organitzarà una campanya amb el Vic-ETB, on durant tot el mes de setembre donarà visibilitat al club en els comerços, a la base de dades de clients de la Targeta Urbana i a les xarxes socials de Vic Comerç.

Per la campanya “Reenganxa’t a l’esport” el Vic-ETB oferirà 15 packs de serveis Premium, consistents cada un en 1 mes gratuït de piscina, gimnàs i activitats dirigides, i 15 sessions de fisioteràpia o recuperació aquàtica a escollir.

Vic Comerç està obert a explorar fòrmules de col·laboració, per donar visibilitat a les activitats o iniciatives que el Vic-ETB organitzi al llarg de l’any per tal de fomentar l’esport, l’activitat física i uns hàbits de vida saludables.

Vic Comerç treballa pel foment i difusió del comerç i la restauració de la ciutat, apostant per un model de comerç de proximitat, únic i singular.

El Club Natació Vic-ETB, treballa en la millora de la salut i el benestar de les persones a través de l’assessorament i acompanyament en la realització de l’activitat física i l’esport.

Fuente: Vic Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos