Saltar al contenido

El dissabte 10 de setembre el comerç de Sant Cugat surt al carrer en una nova edició dels ‘Estocs a Fora d’Estiu’

L’Associació Sant Cugat Comerç organitza el proper 10 de setembre, una nova edició dels ‘Estocs a fora d’Estiu’, la primera activitat comercial que obre la temporada després de les vacances d’agost, de l’eix comercial de Sant Cugat del Vallès.

El leitmotiv de l’esdeveniment serà un cop més, que la seixantena de comerços participants puguin reduir els estocs dels seus magatzems, i que els clients puguin aprofitar els millors descomptes i promocions de les rebaixes d’estiu. ‘Els Estocs a Fora és una activitat plenament consolidada, que té l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat després de la tornada de les vacances. Estem segurs que un any més l’esdeveniment serà un gran èxit, gràcies al feedback que any rere any es genera entre els comerciants i els clients’, assenyala Aida Fernàndez, presidenta de Sant Cugat Comerç. La jornada que començarà a les 10h del matí, s’allargarà fins a les 20:30h del vespre, coincidint amb l’horari de tancament comercial.


Sant Cugat Comerç recomana als seus clients portar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ o utilitzar l’app, per gaudir dels màxims avantatges durant l’activitat comercial. Sobre Sant Cugat Comerç És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos