Saltar al contenido

Torna la Bridal Market Mataró

Després de dos anys aturada per la pandèmia, Negoci Empresa Mataró (NEM) organitza aquest proper cap de setmana, 1 i 2 d’octubre, una nova edició de la fira dedicada al sector nupcial que tindrà lloc a l’Hotel Atenea Port

Negoci Empresa Mataró (NEM) organitza aquest proper cap de setmana, dies 1 i 2 d’octubre, una nova edició de la Bridal Market Mataró, un esdeveniment de referència per al sector nupcial. Després de dos anys aturat per la pandèmia, l’esdeveniment es trasllada a l’Hotel Atenea Port, on els assistents podran trobar en un únic espai tots els professionals necessaris del món nupcial per organitzar el casament somiat.

Per a Xavier Martín, president de NEM, “el canvi de format i ubicació permet aprofitar-se de l’expertesa dels 25 anys del Saló Boda Mataró-Maresme però adaptant-se als nous temps i a les noves tendències”.

En la nova edició de la fira nupcial es podran trobar des de wedding planners, joies, fotògrafs, vestits, viatges, música, decoració i tots els elements necessaris per organitzar un casament. A més, també hi haurà música en directe i food trucks. L’accés amb entrada per a les parelles que es casen es gratuït, descarrega d’invitacions i mes informació a www.bridalmm.cat   

La direcció d’aquesta nova edició de la Bridal Market Mataró compta, a més, amb tot l’equip de Tot Boda Experience, experts en la direcció de fires temàtiques i salons nupcials.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos