Saltar al contenido

Mataró: Moda, gastronomia i música per dinamitzar els negocis locals mataronins


Més de 50 empreses, entre elles, comerç, serveis i restauració, participaran el proper dissabte 8 d’octubre a la quarta edició de la Mataró Street Fashion


Un maniquí challenge, zona gastronòmica, una desfilada de moda i DJ són la proposta de Negoci Empresa Mataró (NEM) per gaudir d’una vetllada de compres diferent a la ciutat


Mataró tornarà a viure una tarda-nit de compres, oci i gastronomia. Aquest dissabte 8 d’octubre Negoci Empresa Mataró (NEM) organitza la 4a edició de la Mataró Street Fashion. En total participaran una cinquantena d’empreses entre comerços, serveis i restauració.


L’acció comptarà amb un maniquí challenge que omplirà durant la tarda de dissabte els aparadors dels negocis de la ciutat. Una forma divertida, segons explica el president de NEM, Xavier Martín, de sorprendre els vianants del carrer i fer que s’aturin una estona davant dels negocis atrets per aquesta innovadora proposta.


La plaça Cuba centrarà les activitats a partir de les 20 hores amb una zona gastronòmica on es podrà degustar la millor gastronomia local i a partir de les 22 hores amb una desfilada de moda, que servirà per donar a conèixer la col·lecció o el producte de cada negoci participant. La nit finalitzarà amb una sessió de música conduïda per DJ Jaume Caldas.


Per Martín l’acció pretén ser un al·licient més per a la dinamització dels negocis locals “amb una tarda plena d’emocions per viure, gaudir, veure, experimentar, passejar, tastar i comprar a Mataró”.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos