Saltar al contenido

Torna la Street Shopping Night a Mataró


NEM (Negoci Empresa Mataró) omplirà aquest dissabte la ciutat de ritme, sabors, moda, màgia i cultura per dinamitzar els negocis locals
Participaran més de 80 empreses de comerç, serveis i restauració. En aquesta edició participen també els hotels de la ciutat
Com ha novetat DJ David Oleart posarà el punt i final a la festa a partir de les 23 hores a la Plaça Santa Anna

Mataró tornarà a viure aquest dissabte 22 d’octubre una nit de compres, oci, gastronomia i cultura amb una nova edició de la Street Shopping Night.
A partir de les 19 hores, comerços, empreses de servei i restauració oferiran descomptes, promocions, regals o menús especials en el cas de la restauració. En aquesta edició hi participen també els hotels de la ciutat amb promocions especials per a tots aquells que visitin la capital maresmenca i es vulguin quedar a dormir. La festa es tancarà amb una sessió a partir de les 23 hores a la Plaça Santa Anna amb el DJ David Oleart. En total hi participaran més de de 80 empreses de comerç, serveis i restauració de Mataró. El president de NEM, Xavier Martín, valora molt positivament aquesta ja tradicional activitat en el calendari comercial de la ciutat i que “ajuda a dinamitzar el municipi i promociona els establiments de la ciutat”. “El comerç de proximitat ofereix qualitat, atenció personalitzada i suma en el dia a dia de la ciutat i això és el que intentem fer veure amb totes les activitats que organitzem”, reflexiona el president de NEM. Tots aquells que visitin Mataró aquest proper dissabte al vespre, i en motiu de la Street Shopping Night, es podran beneficiar d’un descompte del 50% en l’aparcament al pàrquing PUMSA de la Plaça de les Tereses demanant el val als negocis participants.

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos