Saltar al contenido

Market Ocasió Tardor omplirà el centre de Mataró el proper cap de setmana

Aquest mes de novembre torna el Market Ocasió Tardor per incentivar l’activitat comercial i acostar-se als clients, els dies 3, 4 i 5 de novembre.

Negoci Empresa Mataró (NEM) torna a omplir els carrers de la ciutat d’activitat comercial i presenta el Market Ocasió Tardor edició tardor omplir el centre de Mataró durant el cap de setmana 3, 4 i 5 de novembre.


Un market amb productes a preus d’ocasió omplirà La Rambla del 3 al 5 de novembre.


El Market Ocasió Tardor i convertirà La Rambla de Mataró en una fira-mercat a l’aire lliure amb productes a preus d’ocasió. L’esdeveniment obrirà portes dijous 3, de 17 h a 20:30 h. i tindrà un funcionament ininterromput durant les jornades de divendres i dissabte, de 10h. del matí a 20:30 h. del vespre.

Fuente: NEM Mataro

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos