Saltar al contenido

Mataró: Els galets protagonitzen la campanya de Nadal del NEM

FEM QUE AQUEST NADAL MATARÓ BATEGUI és el lema de la campanya que impulsa Negoci Empresa Mataró per aquestes festes i que té el galet de Nadal com a protagonista.


6 escultures de galets gegants de 2 metres d’alçada i il·luminats decoraran aquests dies el centre de la capital mataronina.
Restauradors i pastissers es sumen a la campanya del NEM incorporant a la seva oferta plats i dolços protagonitzats pel galet.


El segon concurs d’aparadors de Nadal, l’escudella solidària, el tió gegant, la fireta pels més petits o música en directe al carrer són algunes de les activitats que conformen el programa de NEM per incentivar les compres als negocis locals de la ciutat.


Dimarts, 29 de novembre de 2022 — Negoci Empresa Mataró (NEM) ha presentat aquest dimarts la campanya nadalenca que omplirà d’activitats els eixos comercials de Mataró fins el 6 de gener. Sota el lema “Fem que aquest Nadal Mataró bategui” NEM ha escollit el galet com a element vertebrador d’una campanya que busca incentivar el consum en els negocis locals i convidar als consumidors a descobrir la ciutat a través del seu comerç, la seva restauració i els seus serveis locals.


La novetat seran les 6 escultures de galets gegants que aquest dimarts ja s’han començat a instal·lar pel centre de Mataró. Els galets, que estan fets de resines reutilitzables, estaran fixats a terra i tenen un llum interior, es podran veure fins el x de gener. Per Xavier Martín, president de NEM, la incorporació d’aquests elements visuals servirà per cridar l’atenció. “Estem davant d’una de les campanyes més potents de la temporada, amb un 35% de les vendes totals per a molts negocis i des de NEM volem posar totes les eines al nostre abast per ajudar a incentivar aquestes compres”. Per Martin “cal seguir treballant per posar en valor l’afegit que ofereix comprar a Mataró”.

Precisament per incentivar aquest consum i agrair el recolzament del comerç local, l’entitat sorteja un val de 500 euros per gastar aquestes festes al comerç, serveis i restauració de la ciutat. Podrà participar tothom que compri als establiments adherits a NEM de comerç, serveis i restauració des del 12 de desembre i fins el 2 de gener


15 restaurants i pastisseries de la ciutat es sumen a la campanya de NEM


La restauració i les pastisseries locals s’han volgut sumar a aquesta campanya elaborant plats i dolços especials on el protagonista serà el galet. En total s’han sumat 9 restaurants i bars de la ciutat i 6 pastisseries que, des del 6 de desembre i fins el 6 de gener, oferiran elaboracions amb aquest ingredient tan nadalenc. [llistat d’establiments participants]


Torna el concurs d’aparadors nadalencs


Per segon any consecutiu, NEM impulsa un concurs d’aparadors de Nadal de la ciutat. 43 establiments participen en aquesta segona edició decorant els seus aparadors i/o façanes. La particularitat d’aquest any és que aquestes decoracions també giraran al voltant dels galets. Els aparadors hauran d’estar visibles, com a mínim, del 6 al 27 de desembre i serà un jurat d’experts en aparadorisme qui triarà els tres guanyadors que s’emportaran 250, 500 i 1.000 euros respectivament. Els guanyadors es donaran a conèixer durant la primera setmana de l’any.


Un calendari replet d’activitats al carrer


Pensant en els petits de la casa, NEM repeteix amb la fireta infantil de Mataró NEM i el tradicional Tió Gegant Solidari. La fireta, inaugurada el passat divendres, està ubicada a la Plaça de l’Ajuntament i restarà oberta fins el 3 de gener. El Tió Gegant Solidari tindrà lloc dijous 22 de desembre a partir les 18h a la Riera, cantonada amb carrer d’Argentona. De nou, NEM organitza aquesta activitat juntament amb Càritas, i s’oferirà a la canalla regals d’establiments associats a l’entitat.
Seguint amb les activitats solidàries, NEM organitza, un any més, una escudella solidària per recaptar fons a favor de la Marató de TV3. Enguany tindrà lloc aquest dissabte 17 de desembre a partir de les 10 hores a la Plaça Gran.
Per últim, la música al carrer completa aquest calendari d’activitats que NEM ha previst per aquesta campanya nadalenca. Dissabte 17 i divendres 23 de desembre, el grup RAT PACK tornarà a omplir els carrers comercials de la ciutat de la música més popular dels anys 50 i 60 amb temes de de Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos