Saltar al contenido

La Mataró Street Fashion tornarà a omplir el centre de la ciutat de moda, oci i gastronomia


Un total de 32 empreses participaran dissabte 15 d’abril de la cinquena edició d’un esdeveniment que es trasllada fins a la Plaça de l’Ajuntament i que es torna a celebrar a la primavera


Un manniquí challenge, zona gastronòmica, una desfilada de moda i DJ conformen el programa que ha organitzat Negoci Empresa Mataró (NEM) per gaudir d’una jornada de compres diferent a la ciutat


El proper dissabte 15 d’abril Mataró tornarà a viure una nit de moda, oci i gastronomia amb una nova edició de la Mataró Street Fashion. En aquesta cinquena edició, l’esdeveniment es torna a celebrar a la primavera com s’havia fet en les dues primeres edicions i com a novetat es trasllada fins a la Plaça de l’Ajuntament amb l’objectiu d’ampliar l’aforament.


En total 32 empreses, entre comerços, serveis i restauració, participaran d’una jornada que començarà dissabte a les 17 hores de la tarda amb un manniquí challenge, una actuació que ha de servir per dinamitzar els aparadors dels negocis de la ciutat. La zona gastronòmica, ubicada a la Plaça de l’Ajuntament, obrirà a partir de les 19 hores amb una desena d’empreses gastronòmiques. A les 22 hores tindrà lloc la desfilada, que servirà per donar a conèixer la col·lecció o el producte de cada negoci participant.

La nit finalitzarà amb una sessió de música conduïda pel DJ Jaume Caldas.
Una jornada diferent per, tal i com explica el president de NEM, Xavier Martín, “fusionar moda i gastronomia al centre històric i comercial de Mataró, sorprenent a clients i vianants i animant-los a participar de l’activitat comercial de la ciutat”.

EMPRESES PARTICIPANTS A LA MATARÓ STREET FASHION
MANNIQUI CHALLEGE: MITTE – BUKÖLICA – LUZIA – ALEMANY – BAMBOU – BY NINS X ME – NAILS FACTORY MATARÓ – SERRAS 1919 – SATERRA JOEIRS – TOKUT – VINYA ROSA – PORTADA ESTILISTES
DESFILADA: LURA SHOP – BAMBAG – SOMSIS – MITTE. – AART PERRUQUERS – LOLA PERRUQUERS – LUNA BARCELONA – BLISON – LUZIA – ALEMANY – GLOBAL QUANTIC MUSIC – BY NINS X ME – TOLRÀ STUDIO – TRIANGLES – VINYA ROSA
ZONA GASTRO: CAN SERRAT – DISPENSA ITALIANA – DUO CASOLÀ – EL MÓN DELS SABORS – FRANCHUS EMPANADA & CAKES – LA FORMATGERIA – LA XICA CAFETERIA – PADILLA MOLDERO – GATZARA

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos