Saltar al contenido

Mataró: Art als Aparadors i La Fira de Dibuix i Pintura

Negoci Empresa Mataró (NEM) torna a omplir els carrers d’art aquest mes de maig.

Dissabte, 5 de maig, NEM organitza Art als Aparadors, on una setantena d’establiments comercials de la ciutat decoraran els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura elaborades pels membres de l’Associació Sant Lluc per l’Art, la Fundació Iluro, i La Destil·leria, amb l’objectiu de convertir, durant uns dies la ciutat de Mataró en un museu obert i acostar el món de l’art al públic en general. A través d’un codi QR es podrà seguir consultant tots els establiments i els artistes que participen. Art als aparadors començarà el divendres 5 de maig, coincidint amb el dia internacional dels museus el 18 de maig i s’allargarà fins al 21 de maig.

El dissabte dia 13 de maig La Riera es convertirà en una galeria d’art a l’aire lliure amb la 27a Fira de Dibuix i Pintura. Des de les 10 del matí i fins a dos quarts de 20: 30 h del vespre, l’artèria comercial principal de la ciutat acollirà una trentena d’artistes procedents de tots els racons de Catalunya que exposaran i vendran les seves obres.

En aquesta edició NEM torna a organitzar el taller de mosaics dirigit per l’artista Miquel Ortega, de l’Associació Sant Lluc per l’Art.

Com cada any la fira està patrocinada per PINMAT com empresa relaciona amb les belles arts. I aquest any es farà un concurs a través de les XXSS conjuntament amb NEM

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos