Saltar al contenido

NEM presenta «Descobreix El Fons Marí de Mataró»: activitat en la que col·labora amb la FECDAS. Un itinerari visual per a conèixer la biodiversitat marina de la zona

NEM – Negoci Empresa Mataró –  col·labora amb la FECDAS – Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques – en una nova activitat anomenada «Descobreix El Fons Marí de Mataró«. Aquest projecte té com a objectiu catalogar la riquesa de la biodiversitat de les espècies marines que habiten les costes de Mataró. Amb l’objectiu de traslladar aquests resultats a la població de manera visual i impactant, una trentena de negocis de la ciutat exhibiran imatges de diverses espècies fotografiades a la zona marina de Mataró, creant un itinerari únic de biodiversitat.

«Descobreix El Fons Marí de Mataró» és una activitat emocionant i innovadora que busca mostrar a la ciutat la riquesa i diversitat del Patrimoni Natural Marí de Mataró. A través d’aquest itinerari visual, els residents i visitants tindran l’oportunitat de conèixer i apreciar espècies marines que potser fins ara desconeguin. Aquesta iniciativa destaca la importància de preservar i protegir el nostre medi ambient marí, ja que és el llar d’un gran nombre de criatures fascinants i fràgils.

Durant tot el mes de juny, els negocis participants a l’activitat col·locaran imatges d’espècies marines als seus aparadors. Aquestes fotografies seran proporcionades per submarinistes i fotògrafs especialitzats que han capturat la bellesa i singularitat de la vida submarina local. Amb la col·laboració d’aquests negocis, es crearà un recorregut únic que convidarà els ciutadans a passejar pels carrers de Mataró per descobrir les meravelles que conté el seu fons marí.

«Es protegeix el que s’estima i s’estima el que es coneix», aquesta frase encapsula la veritat fonamental que per a protegir el nostre entorn natural, hem de conèixer-lo i estimar-lo. Amb «Descobreix El Fons Marí de Mataró», l’objectiu és precisament fer arribar aquest coneixement a tots els habitants de la ciutat, oferint-los una experiència visual i impactant que els permeti apreciar la riquesa i diversitat del fons marí de Mataró.

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos