Saltar al contenido

Vic Comerç presenta la 2a edició del Tapatrònic

Es farà el dijous 20 de juliol al vespre i convocarà 13 restaurants, 4 cellers i 3 bars de copes a la Plaça Major de Vic

Entre els principals al·licients, l’oferta dels restaurants del Tapajous concentrada en un mateix espai, la música electrònica en directe d’acompanyament i un espai underground

                                                                                                                                                                                              

Ahir el migdia es va presentar la segona edició del Tapatrònic. Per aquesta presentació es va comptar amb la presència de Toni Brachs, President de Vic Comerç, Àlex Andres Lopez, cuiner i propietari del Vic Food Gastrobar i de Roger Noguer, gerent de Vic Comerç.

El Tapatrònic reunirà 13 restaurants adherits a l’entitat que presentaran la seva oferta variada de tapes. També hi hauran barres per cervesa i begudes sense alcohol, cellers de vins i cava i bars de copes amb oferta de coctails. A més, hi haurà una proposta amb fruita fresca.

Per poder gaudir de les tapes, es vendrà un tiquet combinat de 5 tapes i 2 begudes a 25€, tiquets de tapes individuals a 4€ i begudes amb diferents tarifes. Els tiquets es podran comprar anticipadament a les botigues Fit Levi’s (C.Manlleu, 20), MG Portal Estilistes (Portal de la Rambla, 5), Muntanya de Llibres (C. Verdaguer, 24), Videoservice (Crta. de la Guixa, 21), a les oficines de Vic Comerç (Edifici El Sucre) o bé directament a les tres carpes de ticketing que hi hauran instal·lades a la Plaça durant el Tapatrònic. Pels vins i caves, es podran utilitzar copes de vidre retornables.

Com a novetat, es regalaran barrets festivaleros a les primeres 500 entrades de combos (tiquet de 5 tapes + 2 begudes) venudes i s’entregarà una safata porta-tapes per facilitar que la gent agafi unes quantes tapes i es pugui entaular en els espais que s’habilitaran amb palets, bales de palla i mostradors.

Per Toni Brachs, President de Vic Comerç “l’any passat ens va sorprendre l’enorme afluència de gent, que va provocar que molts restaurants es quedessin sense tapes. Aquest any anem preparats.» i també afegia que «volem ajudar a posicionar els juliols a Vic amb els grans esdeveniments que acull la ciutat: la Festa Major, El Festival de Nits Orientals i ara també el Tapatrònic. I perquè no recordar-ho, el mes acaba amb la Botiga al Carrer (27-28-29 de juliol)».

Segons Roger Noguer, gerent de l’entitat «Aquest any fem un salt de qualitat: hi hauran casetes de fusta pels restaurants, la distribució serà diferent ja que ocuparem tota la Plaça i posarem l’escenari al mig fent un concert a 360 graus i reforçarem l’esdeveniment amb una atractiva proposta cultural i musical«.

Àlex Andrés, representant dels restauradors apuntava que “el Tapatrònic té tots els ingredients perquè sigui tot un èxit: tapes de primeríssim nivell meridades amb bons vins i música. Recordem que tot just és el seu segon any. Aquest festival és com un nen que es farà gran. Les expectatives son altes«.

L’inici de l’esdeveniment es preveu que comenci a les 19 h i finalitzi a la 24 h.

Informació dels establiments que participen a https://viccomerc.cat/ca/actualitat/info/tapatronic

PROGRAMA MUSICAL


De 19 a 20:30 h – Dj Tito Cava

Dj format a l’escola Microfusa de Barcelona.
Soci fundador del segell Moai Recordings, ha punxat a molts dels clubs més emblemàtics deBarcelona i actualment és Dj als hotels més importants de la ciutat com l’Hotel W i l’Hotel Arts, i és un dels Dj habituals del FCB als partits al Camp Nou.

De 20:30 a 22 h – The Groov&Sounds
Groov&Sounds és una banda de Live House Funk, on bases electròniques molt potents es barregen amb guitarres, vents i percussions. Tot això amb la increïble veu de Nerea Royo que va participar al programa Eufòria de TV3.

De 22 a 24 h – Dj Tito Cava

ESPAI UNDERGROUND DINS LA PLAÇA

La comunitat artística del SunRanxx també serà present al Tapatrònic amb la creació d’un mural gegant de 8 x 4 metres. Seràn diversos artistes de la comarca els qui deixaran la seva empremta i mesclaran el seu art per dissenyar un photocall gegant.

També hi haurà un taller de bodypainting per petits i no tant petits.

CONCURS FOTOGRÀFIC

Juntament amb l’Agrupació fotogràfica VIC CLIC (entitat que organitza, entre d’altres, el SET DE MÚSICA, que és un festival de fotografía vinculat al Mercat de Música Viva) organitzem per aquell dia un concurs de fotografia amb la temática del Tapatrònic i que el canalitzarem per xarxes socials. Hi haurà un jurat i pels premiats, un ruta del tapajous gratuïta per dues persones.

Resultat d’aquest concurs, es farà una exposició amb les millors fotografies a la sala d’exposicions de la Cooperativa de Can Magí durant la tardor.

Fuente: Vic Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos