Saltar al contenido

NEM – Negoci Empresa Mataró organitza la segona edició BIOSALUT MATARÓ: Un Market de Salut i Benestar

El dissabte 9 de setembre, NEM – Negoci Empresa Mataró acollirà la segona edició del market BIOSALUT MATARÓ, un emocionant esdeveniment que reuneix una àmplia varietat de productes i serveis enfocats en la salut, el benestar i la sostenibilitat. El market tindrà lloc al centre de la ciutat i oferirà als visitants l’oportunitat de descobrir i experimentar un estil de vida més sa i respectuós amb el medi ambient.

Els punts destacats d’aquest market inclouen:

Productes Sostenibles: El BIOSALUT MATARÓ promou la utilització de productes lliures de plàstic i substàncies tòxiques.

Pastisseria Vegana i Ecològica: Per satisfer les preferències i les necessitats alimentàries variades dels assistents, el market presentarà una selecció d’opcions de pastisseria vegana i ecològica.

Cosmètica Natural: En resposta a la creixent demanda de productes naturals i saludables, el market presentarà una àmplia selecció de productes de cosmètica natural per al cuidat de la pell.

Salud i Benestar: L’esdeveniment comptarà amb expositors dedicats a la salut i el benestar. Des de professionals de la salut fins a terapeutes holístics, els assistents podran connectar amb experts que ofereixen consells i serveis per millorar el seu benestar físic i mental.

Gestió Mediambiental: Experts en gestió mediambiental oferiran informació i assessorament sobre com adoptar pràctiques més sostenibles a la vida quotidiana. Aquesta secció proporcionarà eines pràctiques per a la reducció de residus i la millora de l’eficiència energètica.

El BIOSALUT MATARÓ no només serà un espai de descobriment de productes i serveis, sinó també un punt de trobada per a la comunitat interessada en la salut i la sostenibilitat. L’esdeveniment serà complet amb una sèrie de tallers i demostracions interactives, que permetran als assistents participar activament i aprendre de manera pràctica.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta jornada única dedicada a la salut, el benestar i la sostenibilitat. El BIOSALUT MATARÓ obrirà les seves portes el dissabte 9 de setembre, de 10:00 a 20:00, a la Plaça de l’Ajuntament.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos