Saltar al contenido

Jornades Comerç, Economia i Territori

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda, amb la col·laboració del Col·legi d’Economistes de Catalunya, impulsa les jornades Comerç, Economia i Territori, adreçades a personal tècnic i càrrecs electes dels nostres ens locals.

L’acceleració dels canvis econòmics i socials dels darrers anys ha modificat els estils de vida i de consum de la ciutadania, així com els models d’urbanisme i mobilitat.

El comerç es veu obligat tot sovint a repensar les estratègies de negoci degut a un entorn canviant que genera oportunitats però també amenaces. És per això que des de les administracions públiques, especialment els ens locals, s’ha impulsar iniciatives que aportin dinamisme als municipis i millorin la qualitat de vida de la ciutadania.

Amb aquest objectiu, les jornades aprofundiran en el coneixement de l’entorn socioeconòmic i dels nous hàbits de consum, així com de les modificacions de la normativa comercial per tal d’orientar les polítiques orientades a l’urbanisme comercial i la mobilitat.

Les sessions se celebraran els propers 24 d’octubre, 7 i 15 de novembre, de 9.30h a 14h de forma telemàtica, o bé presencial a la seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Programa i inscripcions

Fuente: ccam.gencat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos