Saltar al contenido

Mataró: El Market Ocasió Tardor tornarà a omplir La Rambla d’activitat comercial a preus d’ocasió

Els dies 2, 3 i 4 de novembre Negoci Empresa Mataró (NEM) convertirà La Rambla en un gran village on es podran trobar articles de moda, calçat, complements i decoració tèxtil per a la llar, entre d’altres

NEM (Negoci Empresa Mataró) tornarà a convertir La Rambla de Mataró en una fira-mercat a l’aire lliure amb productes a preus d’ocasió. L’edició tardor de l’esdeveniment obrirà portes dijous 2 de 17 a 20.30 hores i tindrà un funcionament ininterromput durant les jornades de divendres i dissabte, de 10 a 20.30 hores

Un total de 24 negocis s’instal·laran al village organitzat per NEM durant el primer cap de setmana de novembre per exposar i vendre els seus productes fora de temporada a preus especials. Es podran trobar articles de moda, calçat, complements i decoració tèxtil per a la llar, entre d’altres. En aquesta edició, l’esdeveniment compta amb el patrocini de SABA.

El president de NEM, Xavier Martín, valora “l’oportunitat per impulsar el teixit comercial de la ciutat” i destaca “la gran acceptació que tenen les dues edicions anuals del Market Ocasió entre els compradors, on poden trobar productes de qualitat a preus d’ocasió”.

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos