Saltar al contenido

Congrés de Mercats Municipals de Catalunya

20 de novembre de 2023 a Tarragona

El proper 20 de novembre de 2023 tindrà lloc la tercera edició del Congrés de Mercats Municipals de Catalunya que se celebrarà al Palau Firal de Congressos de Tarragona.  L’objectiu d’aquesta trobada és crear un espai de reflexió, d’intercanvi de coneixements i experiències entre paradistes, personal tècnic, associacions de venedors i venedores i tots els col·lectius vinculats a aquests equipaments comercials.

En el Congrés d’enguany podrem conèixer i analitzar dades actuals sobre el canvi d’hàbits dels consumidors, analitzar quines son les noves necessitats i, reflexionar sobre la implantació de nous usos i productes als mercats. Identificar quins son els nous reptes i oportunitats perquè els mercats puguin créixer de manera sostenible i competitiva.  

Programa i inscripcions

Fuente: ccam.gencat.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos