Saltar al contenido

El comerç t’espera

La Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de Comerç,  i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball, endega una campanya institucional per promocionar el comerç urbà i reforçar els seus valors.

Sota el lema “El comerç t’espera” la campanya posa en valor el model de comerç de proximitat. Anar de compres no és només anar de compres, és s gaudir del sol a la cara, de creuar mirades pel carrer, d’enamorar-se perdudament d’un vestit o de passejar sense rumb pels nostres pobles i ciutats.

La campanya mostra persones que compren, persones que venen, persones que viuen i que conviuen. Es tracta una campanya analògica per comunicar una experiència analògica.

La campanya s’articula a través de diferents formats i suports de comunicació tant gràfics, audiovisuals, com digitals. Una campanya integral que estarà present a la televisió, a premsa escrita, a la ràdio, a mitjans digitals i exteriors.

Enlace a vídeos e imagenes

Fuente:ccam.gencat.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos