Saltar al contenido

Vic Comerç anuncia la seva primera presidenta, Núria Simon

Vic Comerç té el plaer d’anunciar la seva primera presidenta, Núria Simon Roig, que relleva Antoni Brachs, qui ha estat president durant els últims 7 anys.

La designació d’una dona com a presidenta, ratificada per unanimitat en l’Assemblea General de socis de Vic Comerç celebrada ahir, marca un moment important dels 45 anys d’història del món associatiu comercial de la ciutat. Una nova etapa que es veurà reforçada amb una junta també majoritàriament femenina.

Núria Simon Roig, de 57 anys, és una experimentada botiguera amb més de 35 anys dedicats al sector. Ha estat part de l’associació Centre Vic i, posteriorment, de Vic Comerç, on ha ocupat diversos càrrecs, des de vocal fins a vicepresidenta. Simon és propietària i gerent de les floristeries Aràlia Flors i copropietària i directora de comunicació de l’Escola d’Art Floral Smilax.

Durant el seu discurs d’acceptació d’ahir, la Núria va destacar la importància de seguir treballant incansablement per l’associat. També va insistir a seguir buscant la col·laboració amb l’Ajuntament de Vic i la seva voluntat d’abordar qüestions clau com la mobilitat, la promoció de la ciutat, la seguretat ciutadana, la neteja dels carrers o el nou mercat municipal. A més, va subratllar la necessitat d’unir forces entre tots els comerciants i mantenir l’entitat forta i influent en tots els àmbits locals i nacionals.

D’altra banda el president sortint, Antoni Brachs, va expressar el seu suport i entusiasme pel relleu a la presidència. Va afirmar haver estat un honor ser el president d’aquesta Federació durant els últims anys i veure com ha crescut i evolucionat. També es mostrava convençut que la Núria Simon continuarà aquesta tasca amb èxit i dedicació, desitjant-li tot el millor en aquest nou rol. Brachs continuarà formant part de la Junta Directiva de Vic Comerç com a vicepresident.

Fuente: Vic Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos