Saltar al contenido

El galet repeteix com a símbol de la campanya comercial de Nadal a Mataró

Descobreix el Nadal de Mataró i deixa’t portar per la màgia a cada racó és el lema de la campanya que impulsa Negoci Empresa Mataró (NEM)

Els restaurants i pastisseries de la ciutat se sumen, un any més, a la campanya de Nadal de NEM amb creacions gastronòmiques protagonitzades pel galet.

La solidaritat, la música i les fires nadalenques són l’eix vertebrador del programa que impulsa l’entitat pel mes de desembre


Negoci Empresa Mataró (NEM) ha presentat aquest dimecres la campanya nadalenca que omplirà d’activitats els eixos comercials de la ciutat fins al 6 de gener. Sota el lema Descobreix el Nadal de Mataró i deixa’t portar per la màgia a cada racó NEM torna a escollir el galet com a símbol d’una campanya que busca dinamitzar els negocis locals i animar als consumidors a visitar Mataró i conèixer la ciutat a través del seu comerç, la seva restauració i els seus serveis.
La campanya creix i enguany compta amb nous comerços i restaurants participants. En aquesta línia d’expansió, i com a novetat, NEM ha col·locat un 30% més d’escultures de galets gegants a la via pública per guarnir cada racó dels eixos comercials. En total hi haurà 8 escultures de galets gegants que es podran veure del 30 de novembre fins al 6 de gener. Els galets estan fets de resines reutilitzables, estan fixats a terra i tenen un llum interior.


“Aquest Nadal, volem fer de Mataró un pol d’atracció comercial posant en valor l’àmplia oferta de la ciutat i convidant als consumidors, no només a comprar de proximitat, sinó a viure una experiència nadalenca completa mentre fa les compres pels seus estimats», matisa el president del NEM, Xavier Martín. Per incentivar la visita a la ciutat, els negocis associats a NEM entregaran més de 10.000 vals descompte per als aparcaments Saba de la ciutat.

Restaurants i pastisseries de la ciutat tornen a participar de la campanya del NEM
La restauració i les pastisseries locals se sumen, un any més, a la campanya de Nadal preparant plats i dolços especials amb el galet com a protagonista. Enguany s’han sumat nous establiments que, junt amb els repetidors, conformen un vintena que oferiran des del 6 de desembre i fins al 26 de desembre elaboracions úniques amb l’ingredient més icònic del Nadal.


Tercer concurs d’aparadors nadalencs
Com ja comença a ser tradició, NEM impulsa el concurs d’aparadors de Nadal de la ciutat on més de 30 negocis decoraran els seus aparadors i façanes amb motius nadalencs i el galet com a màxim protagonista. Els aparadors participants hauran d’estar visibles, com a mínim, del 6 al 27 de desembre i serà un jurat d’experts en aparadorisme qui triarà els tres guanyadors que s’emportaran 250, 500 i 1.000 euros respectivament.

Una programació per omplir d’activitats els carrers mataronins
Pensant en els petits de la casa, NEM repeteix amb la fireta infantil de Mataró NEM i el tradicional Tió Gegant Solidari. La fireta, inaugurada el passat divendres, està ubicada a la Plaça de l’Ajuntament i restarà oberta fins al 4 de gener. El Tió Gegant Solidari tindrà lloc dijous 22 de desembre a partir les 18h a la plaça de l’Ajuntament. De nou, NEM organitza aquesta activitat juntament amb Càritas, i s’oferirà a la canalla regals d’establiments associats a l’entitat.
Seguint amb les activitats solidàries, i com ja és tradicional, NEM organitza una escudella solidària per recaptar fons a favor de la Marató de TV3. Enguany tindrà lloc el dissabte 16 de desembre a partir de les 10 hores a la Plaça Gran.
La música al carrer no pot faltar en la proposta del NEM per a les festes nadalenques. Els dissabtes 16 i 23 de desembre, el grup RAT PACK omplirà els carrers comercials de la ciutat amb la música més popular dels anys 50 i 60.

Fuente: NEM Mataro

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos