Saltar al contenido

Vic Comerç i Ashes signen un conveni de col.laboració


La Presidenta de Vic Comerç, Núria Simon, i el President de l’associació per a la sostenibilitat humana, ecològica i social Ashes, Joan Redorta, han formalitzat un conveni de col•laboració amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat, la reutilització i la responsabilitat social.

Entre els acords destaca que Ashes es compromet a cedir en règim de lloguer mobles, materials o elements que tingui en exposició i/o en estoc, perquè siguin utilitzats pels comerciants associats a Vic Comerç com a recurs per decorar els seus aparadors o per dins el punt de venda.

Els comerciants tindran l’opció també de comprar els objectes seleccionats.

Com a principals objectius de l’acord es busca que l’ús de mobles i elements reciclats contribueixi a la reducció de residus i promogui els productes de segona oportunitat. Un altre objeciu és poder oferir inspiració (en un assortit de més de 5.000 objectes) als comerciants pel visual de les seves botigues sense necesitat d’haver de comprar el material. I finalment, es preten visualitzar una entitat com Ashes que gràcies a la seva tasca aconsegueixen generar ocupació entre col•lectius vulnerables i poden oferir acompanyament a persones soles de la tercera edat.

En definitiva, aquest conveni reforça el compromís de les dues entitats amb la sostenibilitat ambiental i el benestar de la comunitat local.

Fuente: Vic Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos