Saltar al contenido

Vic Comerç: Jornada com la intel·ligència artificial pot transformar el futur del comerç»

Vic Comerç i l’associació vigatana Kosmik, dedicada a les tecnologies emergents, s’uneixen per organitzar una jornada reveladora sobre com la Intel·ligència Artificial (IA) pot jugar un paper crucial en la transformació del futur del comerç i les petites empreses. La jornada tindrà lloc aquest dimecres 31 de gener, de 15 a 17 h, a la Sala Sert de l’Edifici El Sucre de Vic.

Els asssitents tindran l’oportunitat d’aprendre com la IA pot potenciar l’eficiència operativa, reduir costos i impulsar el creixement dels seus negocis. La jornada es basarà en casos reals i pràctics per il·lustrar els beneficis tangibles de la implementació de la Intel·ligència Artificial a les pimes.

La jornada estarà conduïda per Joan Sans, reconegut consultor estratègic amb una àmplia experiència en l’àmbit de les vendes i la transformació digital de les empreses, i l’acompanyarà Josep Dosta, CEO de l’empresa vigatana Woody’s, i Gerard Sala, CEO de Kosmik.

L’acte comptarà també amb una nodrida representació de la Generalitat de Catalunya encapçalada pel Director General de Comerç, Jordi Torrades, la Directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a la Catalunya Central, Mª Teresa Clotet, i representants de la Direcció General de Societat Digital.

També seran presents i tancaran l’acte la Regidora d’Estratègia Econòmica, Desenvolupament Territorial, Comerç i Activitats de l’Ajuntament de Vic, Bet Piella, el President de PIMEC Comerç i del Gremi de Farmàcies de Catalunya, Antoni Torres, i representants de la Cambra de Comerç d’Osona i Barcelona.

Fuente: Vic Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos