Saltar al contenido

Moda, oci, gastronomia i música protagonitzaran la sisena edició de la Mataró Street Fashion

Prop de 50 empreses participaran dissabte 27 d’abril de la sisena edició d’un esdeveniment que repeteix la Plaça de l’Ajuntament com a escenari principal

Una desfilada de moda, zona gastronòmica, un maniquí challenge i una sessió de DJ a càrrec de David Oleart conformen el programa que ha organitzat NEM – Negoci Empresa Mataró per gaudir d’una jornada de compres diferent a la ciutat

El proper dissabte 27 d’abril Mataró tornarà a viure una jornada de moda, oci, gastronomia i música amb la sisena edició de la Mataró Street Fashion. L’esdeveniment repeteix ubicació a la Plaça de l’Ajuntament, que es consolida com a l’escenari principal d’una festa que vol animar a tothom a participar de l’activitat comercial i de la restauració de la ciutat.

Prop d’una cinquantena d’empreses, entre comerços i restauració, participaran d’una jornada que començarà dissabte a les 17 hores de la tarda amb un maniqui challenge, una posada en escena que ha de servir per dinamitzar els aparadors dels negocis participants. La zona gastronòmica, ubicada a la Plaça de l’Ajuntament, obrirà a les 19 hores amb una dotzena de negocis gurmet d’alimentació i els millors restaurants de la ciutat.

A les 22 hores tindrà lloc la desfilada, que servirà per donar a conèixer la col·lecció de moda de cada negoci participant. La nit finalitzarà amb una sessió de música conduïda pel conegut DJ David Oleart.

La Mataró Street Fashion arriba a la seva sisena edició totalment consolidada en el calendari d’esdeveniments de NEM.  “Com a entitat busquem constantment maneres de dinamitzar el centre de la ciutat per atreure compradors. Com a consumidors volem que la nostra experiència sigui diferent i única”, explica Xavier Martín, president de Negoci Empresa Mataró. “La Mataró Street compleix a la perfecció amb aquets doble objectiu. És una manera de gaudir, experimentar, passejar i sorprendre a clients i vianants, tot animant-los a participar de l’activitat comercial de la ciutat”.

Els negocis participants tindran vals amb descomptes del 50% per l’aparcament PUMSA de la Plaça de les Tereses i descomptes del 25% pels aparcaments SABA del Casc Antic, La Riera, Montserrat i Plaça Santa Anna. Els visitants els podran recollir des de dies abans per fer-ne us el dissabte, durant la Mataró Street Fashion.

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos