Saltar al contenido

Mataró: El Market Ocasió Primavera torna a omplir La Rambla d’activitat comercial a preus d’ocasió

Aquest dijous, divendres i dissabte Negoci Empresa Mataró (NEM) convertirà de nou La Rambla en un gran village on es podran trobar articles de moda, calçat, complements i decoració tèxtil per a la llar, entre d’altres

NEM (Negoci Empresa Mataró) tornarà a convertir La Rambla de Mataró en una fira-mercat a l’aire lliure amb productes a preus d’ocasió en la tercera edició del Market Ocasió de Primavera.  L’esdeveniment obrirà portes aquest dijous, 2 de maig a partir de les 17 hores i fins a les 20:30 hores i tindrà un funcionament ininterromput durant les jornades de divendres i dissabte, de 10 a 20:30 hores

Un total de 25 de negocis s’instal·laran al village organitzat per NEM durant el primer cap de setmana de maig per exposar i vendre els seus productes fora de temporada a preus especials. Es podran trobar articles de moda femenina, masculina i infantil, calçat, complements i decoració tèxtil per a la llar, entre d’altres.

Una iniciativa ja consolidada en l’activitat comercial de la ciutat i que “representa una gran oportunitat” tant pels compradors, que poden trobar productes de qualitat a preus d’ocasió, com pels venedors, que aprofiten per treure productes que estan fora de circuit comercial i no poden exposar a les botigues.

Properes activitats de NEM

NEM encara un mes de maig ple d’activitats per dinamitzar l’activitat comercial a Mataró. Després del Market Ocasió de Primavera, el següent cap de setmana, dissabte 11, tindrà lloc una nova edició de la Fira de Dibuix i Pintura, que es celebrarà a la Plaça de l’Ajuntament. El dissabte 18 es celebrarà la Mataró Street Fashion, que es va ajornar per les previsions de pluja del passat cap de setmana.

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos